saunaremontti

Saunaremontti tuo arkeen luksusta.

Saunaremontti tuo kotiin arjen luksusta. 

 

Saunaremontti voi olla saunan pieni uudistus esimerkiksi lauteiden uusiminen tai kokonaisvaltainen muutostyö, jossa uusitaan kaikki saunan pinnat, seinäpaneeleista lattiaan ja kattoon. 

Jokaisen remontin yhteydessä on purkutöiden ohella tärkeää varmistaa, että asunnon rakenteet ovat kunnossa eikä esimerkiksi kosteutta ole päässyt rakenteisiin. 

Saunaremontissa esimerkiksi lauteiden mallia ja muotoa voi miettiä uudesta näkökulmasta. Turvallisuudesta ei kuitenkaan kannata tinkiä. Saunan käyttäjät voivat olla taidoiltaan ja liikkumiskyvyltään eritasoisia, jolloin esimerkiksi kaikkia tukikahvoja tai kaiteita ei välttämättä kannata jättää pois, vaikka se ajan henkeen kuuluukin vahvasti. 

Saunaremontissa myös saunan valaistus on oma osa-alueensa. Saunan tunnelma on luonnollisesti tärkeää, mutta esimerkiksi heikko näkö asettaa valaistukselle omat vaatimuksensa.

Saunan suunnittelussa voi käyttää apunaan tilasuunnittelijaa. Tilasuunnittelijan saat käyttöösi kauttamme. 

Taidokkaasti ja huolellisesti tehty ja suunniteltu sauna on turvallinen miellyttävä käyttää. Oikein mitoitetut lauteet ja riittävän suuri kiuas tekevät saunomisesta rentouttavan elämyksen, jokaisella saunomiskerralla.  

 

Maalaustyöt

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti pitää sisällään usein mm. pintojen uudistuksen ja maalauksen. Tapetoinnilla ja maalauksella saadaan suhteellisen helposti kotiin uutta ilmettä ja raikkautta. Teemme myös mm. kalusteasennukset ja väliovien vaihtotyöt. 

Keittiöremontti

Keittiöremontti

Keittiöremontti antaa kodille uutta ilmettä ja voi lisätä kodin toimivuutta merkittävästi. Jokainen meistä käyttää keittiötä päivittäin, pitipä ruuanlaitosta tai ei. Siksi keittiön suunnittelu kannattaakin aloittaa omien tarpeiden kartoituksella. 

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista remonteista, joka kannattaa suunnitella ja tehdä huolella. Laadukkaasti tehty laatoitus kestää aikaa ja miellyttää silmää pitkään. Meillä on VTT:n myöntämä sertifikaatti märkätilojen vedeneristyksiin. 

Tervehdys

Olen Jouni Heinonen, huoneistoremontteihin erikoistunut tekijä. Olen tehnyt remontteja vuodesta 2000 lähtien.

Kodin kaikki remontit takuutyönä

Toteutan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit sekä  huoneistoremontit ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Teen työtäni ammattiylpeydellä ja työlläni on aina kahden vuoden takuu. 

Kun remonttikärpänen puraisee, voit pyytää minut ilmaiselle remontin arviokäynnille, joka ei sido sinua mihinkään. Arviokäynnillä kartoitan toiveesi remontin suhteen ja teen sen perusteella remonttitarjouksen. Toimialueeni on Uusimaa ja Päijät-Häme.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Terveisin Remonttimaisteri Jouni Heinonen

ota yhteyttä

Kysy lisää remontistasi, pyydä remonttitarjous tai anna palautetta.

Remonttimaisteri Oy
Siimakatu 3, 15320 Lahti
040 726 8305
jouni@remonttimaisteri.fi

y-tunnus: 3173565-9