Keittiöremontti

Keittiöremontilla toimivuutta vanhaan keittiöön.

Keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi, kun vanha keittiö ei täytä käyttäjän tarpeita tai keittiön pinnat ovat kuluneet.

Keittiöremontin suunnittelussa kannattaa miettiä ennen kaikkea uuden keittiön toimivuutta. Keittiön toimivuuteen vaikuttavat mm. käyttäjän pituus ja mahdolliset apuvälineet. Esteettömään keittiöön on saatavilla mm. laskettavia kaappeja, jolloin esimerkiksi pyörätuolissa istuvan henkilön on mahdollista käyttää yläkaappeja.  

Keittiön pintamateriaaleja valittaessa kannattaa kiinnittää ulkonäön lisäksi huomiota mm. niiden puhtaanapitoon ja kestävyyteen. 

Jos kyseessä on tuttu keittiö, on vanhan keittiön miinukset ja plussat helpompi tunnistaa. Keittiön suunnittelussa voi olla kannattavaa käyttää sisustussuunnittelijaa tai keittiösuunnittelijaa apunaan. Ammattilaisella on tietämys tarjolla olevista varusteista ja tuore näkemys alan uutuuksista.  

 Teemme keittiöremontin alusta loppuun saakka, purkutöistä uuden keittiön asennukseen. Samoin kuin muissakin töissämme, työllämme on kahden vuoden takuu. 

 

 

 

 

Maalaustyöt

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti pitää sisällään usein mm. pintojen uudistuksen ja maalauksen. Tapetoinnilla ja maalauksella saadaan suhteellisen helposti kotiin uutta ilmettä ja raikkautta. Teemme myös mm. kalusteasennukset ja väliovien vaihtotyöt. 

Saunaremontti

Saunaremontti

Saunaremontilla voidaan tuodaan pientä luksusta kotiin. Sauna on kodin nautinnon keskus, jossa rentoudutaan monesti koko perheen voimin. Saunan viihtyvyys ja turvallisuus ovat ensiarvoisessa asemassa, kun saunaremonttia aletaan suunnitella. Hyvin suunniteltu sauna ja oikein mitoitettu kiuas ovat avain nautinnollisiin hemmotteluhetkiin. 

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista remonteista, joka kannattaa suunnitella ja tehdä huolella. Laadukkaasti tehty laatoitus kestää aikaa ja miellyttää silmää pitkään. Meillä on VTT:n myöntämä sertifikaatti märkätilojen vedeneristyksiin. 

Tervehdys

Olen Jouni Heinonen, huoneistoremontteihin erikoistunut tekijä. Olen tehnyt remontteja vuodesta 2000 lähtien.

Kodin kaikki remontit takuutyönä

Toteutan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit sekä  huoneistoremontit ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Teen työtäni ammattiylpeydellä ja työlläni on aina kahden vuoden takuu. 

Kun remonttikärpänen puraisee, voit pyytää minut ilmaiselle remontin arviokäynnille, joka ei sido sinua mihinkään. Arviokäynnillä kartoitan toiveesi remontin suhteen ja teen sen perusteella remonttitarjouksen. Toimialueeni on Uusimaa ja Päijät-Häme.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Terveisin Remonttimaisteri Jouni Heinonen

ota yhteyttä

Kysy lisää remontistasi, pyydä remonttitarjous tai anna palautetta.

Remonttimaisteri Oy
Siimakatu 3, 15320 Lahti
040 726 8305
jouni@remonttimaisteri.fi

y-tunnus: 3173565-9