Tekemiämme remontteja

Tapetoinnit ja maalaustyöt

Tapetointityöt

Keittiöremontteja

Kylpyhuone- ja saunaremontteja

Kylpyhuoneremontti
Maalaustyöt

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti pitää sisällään usein mm. pintojen uudistuksen ja maalauksen. Tapetoinnilla ja maalauksella saadaan suhteellisen helposti kotiin uutta ilmettä ja raikkautta. Teemme myös mm. kalusteasennukset ja väliovien vaihtotyöt. 

Keittiöremontti

Keittiöremontti

Keittiöremontti antaa kodille uutta ilmettä ja voi lisätä kodin toimivuutta merkittävästi. Jokainen meistä käyttää keittiötä päivittäin, pitipä ruuanlaitosta tai ei. Siksi keittiön suunnittelu kannattaakin aloittaa omien tarpeiden kartoituksella. 

Saunaremontti

Saunaremontti

Saunaremontilla voidaan tuodaan pientä luksusta kotiin. Sauna on kodin nautinnon keskus, jossa rentoudutaan monesti koko perheen voimin. Saunan viihtyvyys ja turvallisuus ovat ensiarvoisessa asemassa, kun saunaremonttia aletaan suunnitella. Hyvin suunniteltu sauna ja oikein mitoitettu kiuas ovat avain nautinnollisiin hemmotteluhetkiin. 

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista remonteista, joka kannattaa suunnitella ja tehdä huolella. Laadukkaasti tehty laatoitus kestää aikaa ja miellyttää silmää pitkään. Meillä on VTT:n myöntämä sertifikaatti märkätilojen vedeneristyksiin. 

ota yhteyttä

Kysy lisää remontistasi, pyydä remonttitarjous tai anna palautetta.

Remonttimaisteri Oy
Siimakatu 3, 15320 Lahti
040 726 8305
jouni@remonttimaisteri.fi

y-tunnus: 3173565-9