Huoneistoremontti

Huoneistoremontilla toimivuutta ja uutta ilmettä.

Huoneistoremontti mielessä?

Kaipaako kotisi uudistusta, vuokra-asunto päivitystä tai mietitkö asunnon myyntiremontin tekemistä?

Huoneistoremontti voi olla seinäpintojen maalaus tai tapetointi, lattiapintojen uusiminen tai koko asunnon pintamateriaalien uudistaminen. Meiltä saat myös väliovien vaihtotyöt ja kiinteiden kalusteiden asennuksen kaikkiin kodin huoneisiin.

Ketä on remontoidun tilan loppukäyttäjä? 

Huoneistoremontin tarve vaikuttaa mm. materiaalien ja värimaailman suunnitteluun merkittävästi. Jos huoneistoremontti tehdään itselle, kannattaa värimaailma ja materiaalivalinnat valita omien mieltymysten mukaan, jolloin kodista rakentuu yksilöllinen ja oman näköinen. 

Jos huoneistoremontti tehdään vuokrattavaan asuntoon, voi olla järkevää valita materiaaleiksi kestäviä ja suhteellisen neutraaleja vaihtoehtoja. Näin materiaalivalinnat miellyttävät varmemmin laajempaa joukkoa ihmisiä, eivätkä ne rajaa kiinnostuneiden vuokralaisten määrää niin vahvasti.

Huoneistoremontin tekeminen ennen asunnon myyntiä voi olla perusteltua, jos asunnon pinnat ovat kuluneet tai huonossa kunnossa ja huoneistosta tavoitellaan korkeampaa hintaa. Myyntiä varten tehtävässä huoneistoremontissa on varmempaa suosia, vuokrattavan huoneiston tapaan suhteellisen neutraaleja sävyjä, jotta materiaalit miellyttäisivät suurempaa joukkoa potentiaalisia ostajia.

Miten huoneistoremontti etenee?

Huoneistoremontti alkaa aina arviokäynnillä, jossa käydään läpi huoneiston remonttia kaipaavat kohteet, asukkaan tai asunnon omistajan toiveet ja tarpeet huoneistoremontin suhteen sekä toiveet remontin aikataulun suhteen. Tämän jälkeen huoneistoremontista tehdään tarjous, johon asiakas saa rauhassa tutustua. Ennen huoneistoremontin aloittamista tehdään kirjallinen sopimus remontista ja sen sisällöstä.  

Huoneistoremontin materiaalien suunnittelu

Kaipaatko apua materiaalien tai värimaailman valinnassa tai suuremman tilamuutoksen suunnittelussa? Kauttani saat sisustussuunnittelijan laatimaan suunnitelman remontillesi.  

 

 

Keittiöremontti

Keittiöremontti

Keittiöremontti antaa kodille uutta ilmettä ja voi lisätä kodin toimivuutta merkittävästi. Jokainen meistä käyttää keittiötä päivittäin, pitipä ruuanlaitosta tai ei. Siksi keittiön suunnittelu kannattaakin aloittaa omien tarpeiden kartoituksella. 

Saunaremontti

Saunaremontti

Saunaremontilla voidaan tuodaan pientä luksusta kotiin. Sauna on kodin nautinnon keskus, jossa rentoudutaan monesti koko perheen voimin. Saunan viihtyvyys ja turvallisuus ovat ensiarvoisessa asemassa, kun saunaremonttia aletaan suunnitella. Hyvin suunniteltu sauna ja oikein mitoitettu kiuas ovat avain nautinnollisiin hemmotteluhetkiin. 

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista remonteista, joka kannattaa suunnitella ja tehdä huolella. Laadukkaasti tehty laatoitus kestää aikaa ja miellyttää silmää pitkään. Meillä on VTT:n myöntämä sertifikaatti märkätilojen vedeneristyksiin. 

Tervehdys

Olen Jouni Heinonen, huoneistoremontteihin erikoistunut tekijä. Olen tehnyt remontteja vuodesta 2000 lähtien.

Kodin kaikki remontit takuutyönä

Toteutan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit sekä  huoneistoremontit ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Teen työtäni ammattiylpeydellä ja työlläni on aina kahden vuoden takuu. 

Kun remonttikärpänen puraisee, voit pyytää minut ilmaiselle remontin arviokäynnille, joka ei sido sinua mihinkään. Arviokäynnillä kartoitan toiveesi remontin suhteen ja teen sen perusteella remonttitarjouksen. Toimialueeni on Uusimaa ja Päijät-Häme.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Terveisin Remonttimaisteri Jouni Heinonen

ota yhteyttä

Kysy lisää remontistasi, pyydä remonttitarjous tai anna palautetta.

Remonttimaisteri Oy
Siimakatu 3, 15320 Lahti
040 726 8305
jouni@remonttimaisteri.fi

y-tunnus: 3173565-9