kylpyhuoneremontti

Kypyhuoneremontti lisää kodin viihtyvyyttä. 

Kylpyhuoneremontti voi on yksi kodin suurimmista remonteista, mutta samalla se on myös ehkä eniten asumismukavuutta lisäävä kodin remontti. 

 

Kylpyhuoneremontti koetaan monesti kalliina investointina. Huolellisesti ja oikein tehty kylpyhuoneremontti voi nostaa kuitenkin asunnon arvoa ja lisätä merkittävästi asumismukavuutta. Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat laatta ja varustevalintojen ohella myös esimerkiksi tilan jakoon liittyvät muutostyöt. Jos kylpyhuoneen seiniä halutaan siirtää tai rakentaa uusia seiniä, nämä saattavat vaikuttaa siihen, että myös viemäreitä joudutaan siirtämään ja lattiavaluja uusimaan.

Kylpyhuoneen materiaaleja valittaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota mm. lattialaattaan. Lattialaataksi kannattaa valita mieluummin karheapintaisempi laatta, joka ei tule niin helposti liukkaaksi kastuessaan vedestä ja pesuaineista. Liukaspintainen laatta on kaikille käyttäjille vaarallinen, mutta erityisen vaarallinen se on  lapsille ja henkilöille, joilla on huono tasapaino tai muita liikuntarajoitteita. 

Huolellisesti tehty laatoitus kestää aikaa ja miellyttää silmää pitkään. Laatoituksen laatu muodostaa ison osan koko kylpyhuoneen ilmeestä, siksi kannattaakin valita mieluummin laadukas laatoitus, kuin kallis laatta, jos näiden kahden vaihtoehdon väliltä täytyy valita.   

Kylpyhuoneremontti kannattaa teettää osaavalla tekijällä, jolla on mm. vedenerityssertifikaatti kunnossa.  

 

 

 

 

Maalaustyöt

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti pitää sisällään usein mm. pintojen uudistuksen ja maalauksen. Tapetoinnilla ja maalauksella saadaan suhteellisen helposti kotiin uutta ilmettä ja raikkautta. Teemme myös mm. kalusteasennukset ja väliovien vaihtotyöt. 

Saunaremontti

Saunaremontti

Saunaremontilla voidaan tuodaan pientä luksusta kotiin. Sauna on kodin nautinnon keskus, jossa rentoudutaan monesti koko perheen voimin. Saunan viihtyvyys ja turvallisuus ovat ensiarvoisessa asemassa, kun saunaremonttia aletaan suunnitella. Hyvin suunniteltu sauna ja oikein mitoitettu kiuas ovat avain nautinnollisiin hemmotteluhetkiin. 

Keittiöremontti

Keittiöremontti

Keittiöremontti antaa kodille uutta ilmettä ja voi lisätä kodin toimivuutta merkittävästi. Jokainen meistä käyttää keittiötä päivittäin, pitipä ruuanlaitosta tai ei. Siksi keittiön suunnittelu kannattaakin aloittaa omien tarpeiden kartoituksella. 

Tervehdys

Olen Jouni Heinonen, huoneistoremontteihin erikoistunut tekijä. Olen tehnyt remontteja vuodesta 2000 lähtien.

Kodin kaikki remontit takuutyönä

Toteutan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit sekä  huoneistoremontit ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Teen työtäni ammattiylpeydellä ja työlläni on aina kahden vuoden takuu. 

Kun remonttikärpänen puraisee, voit pyytää minut ilmaiselle remontin arviokäynnille, joka ei sido sinua mihinkään. Arviokäynnillä kartoitan toiveesi remontin suhteen ja teen sen perusteella remonttitarjouksen. Toimialueeni on Uusimaa ja Päijät-Häme.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Terveisin Remonttimaisteri Jouni Heinonen

ota yhteyttä

Kysy lisää remontistasi, pyydä remonttitarjous tai anna palautetta.

Remonttimaisteri Oy
Siimakatu 3, 15320 Lahti
040 726 8305
jouni@remonttimaisteri.fi

y-tunnus: 3173565-9